fbpx

ORGANIZACIJA PRIVATNIH PROSLAVA

Organizacija privatnih proslava

U Papel restoranu, s ponosom nudimo vrhunsku uslugu u organizaciji privatnih događanja, posebno prilagođenih vašim važnim trenucima. Bilo da planirate intimne proslave rođendana, nezaboravne svadbene svečanosti, ili pak svečane prigode poput krštenja, pričesti i krizmi, naš tim posvećen je osiguravanju savršenog eventa koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Naša ponuda uključuje:

Personalizirane svadbene svečanosti: Bez obzira na veličinu ili stil svadbe, naš tim će kreirati nezaboravno iskustvo s opcijama posluživanja koje uključuju bogat izbor toplih i hladnih buffet jela, formalno posluživanje za stolom ili elegantan finger food. Svaka svadbena proslava može biti dodatno personalizirana prema vašim željama, uz poseban fokus na detalje koji čine vaš veliki dan posebnim.

Proslave krštenja, pričesti i krizmi: Ove važne obiteljske prigode zahtijevaju poseban tretman, a mi vam nudimo profesionalnu uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Uz pažljivo odabran meni i fleksibilne opcije posluživanja, vaša obiteljska svečanost bit će elegantna i nezaboravna, a naši paketi pića omogućavaju vam jednostavno planiranje.

Rođendani i privatne zabave: Bilo da organizirate intimnu večeru s bliskim prijateljima ili veselu zabavu za veći broj uzvanika, naš restoran pruža savršeno okruženje za svaku vrstu proslave. Prilagodljivi meni i izbor pića te profesionalna usluga garantiraju da će vaša proslava proteći u najboljem mogućem tonu.

S ponosom nudimo širok izbor domaćih i stranih pića koja će oduševiti vaše goste, uz mogućnost dogovora o pićima u sklopu paketne ponude. Bilo da odaberete vremenski ograničeni paket od 4 ili 6 sati ili neograničenu opciju, osigurat ćemo da svi vaši gosti uživaju u vrhunskoj ponudi.

Naše iskusno i motivirano osoblje pobrinut će se za svaki detalj, osiguravajući vrhunski servis i nezaboravnu atmosferu u svakom trenutku. Svaka proslava u Papel restoranu prilagođena je vašim potrebama i željama, kako bi svaki trenutak bio poseban i upamćen.

Rezervirajte svoj termin na e-mail papel@wespa.hr ili nazovite na kontakt 097 741 3128 i dopustite nam da zajedno stvorimo događaj koji će se dugo pamtiti!

Close
Close